Kazneno-popravne ustanove na Sajmu hortikulture

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde VLade Republike Srbije saopštila je da će i ove godine predstaviti proizvodni program kazneno-popravnih ustanova na Međunarodnom sajmu hortikulture „Beoplantfer“.

Manifestacija počinje sutra na Beogradskom sajmu i traje do 20. juna, svoje proizvode izložiće pet kazneno-popravnih ustanova – KPZ u Sremskoj Mitrovici, Požarevcu–Zabeli i Nišu, kao i Okružni zatvor u Novom Sadu i Vaspitno-popravni dom u Kruševcu.

Na 100 kvadrata sajamskog prostora biće izložene baštenske garniture, behaton ploče i žardinjere koje se proizvode u KPZ u Sremskoj Mitrovici, kao i parkovski i baštenski mobilijar koji se proizvode u KPZ u Požarevcu–Zabeli i Nišu (dečije klackalice, vrteške, žardinjere, ograde, garniture za bašte).

Posetioci sajma moći će da pogledaju i behaton ploče i betonske stubove koji su deo proizvodnog programa OZ u Novom Sadu, kao i cveće koje se uzgaja u VP Domu u Kruševcu.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija je prošle godine dobila posebno priznanje na sajmu hortikulture, i to za asortiman i kvalitet transportnih uređaja.

Ako ste propustili