Demant – KBC Bežanijska kosa

KBC Bežanijska kosa je objavio demant povodom samoubistva u toj ustanovi.

“ Kolegijum Ustanove demantuje da je nastradalom licu bilo ko od zaposlenih dao bilo kakve informacije, te su svi navodi o navodnom davanju informacija kao povodu za tragičan događaj apsolutna neistina.
U cilju istinitog i objektivnog informisanja, Kolegijum Ustanove Vam upućuje molbu da navodne okolnosti tragičnog događaja budu hitno opovrgnute od strane medija koji su ih objavili.

Okolnosti koje su dovele do ove tragedije su jasne i nedvosmislene i nemaju nikakve veze sa KBC „Bežanijska kosa“, ali se detalji ne mogu saopštavati zbog poštovanja porodice nastradalog i istrage koja se sprovodi po službenoj dužnosti“, saopštili su iz ove ustanove.

Ovaj demant se odnosi na neke medije koju su preneli određene informacije koje se odnose na okolnosti koje su navodno dovele do samoubistva muškaraca 02.09.2019. I ako Beogradske vesti nisu pisale o okolnostima već o samo događaju objavljujemo demant KBC Bežanijska kosa kako bi naši čitaoci bili tačno informisani.

Foto:ilustracija

Next Post

Izlоžbе cvеća u parku Manjеž оd 6.sеptеmbra

Уто сеп 3 , 2019
Sada već tradicionalna izložba cveća u parku Manjež održaće se od 6. do 15.septembra savakog dana od 9 do 19 časova. Tokom izložbe cveća moguće je i kupiti sezonsko cveće, aromatične biljke, pribor za sadnju… Podeli na FacebookPodeli na Twitter