Danas Ivanka Tramp slavi rođendan

Ivanka Tramp ( Ivana Marie Tramp), ćerka predsednika Amerike Donalda Trampa, danas slavi svoj 36.rođendan. Ona je uspešan biznismen,bivši model i savetnik svoga oca Donalda Trampa.

https://www.instagram.com/p/BasPPXSFBYP/?hl=en&taken-by=ivankatrump

 

Ivana ili Ivanka Tramp rođena je u Njujorku 30.10.1981.godine i drugo je dete majke Ivane Marie i Donalda Trampa. Majka joj je poreklom Čehinja a otac Donald Tramp amerikanac sa poreklom nemačko-škotsko. Roditelji su joj se razveli 1991.godine.  Ima dva brata, Donald Jr. i Eric, polusestru Tiffani; i polubrata Barrona.  Pohađala je školu Chapin u Menhetnu dok nije imala 15 godina, kada se prebacila u Choate Rosemari Hall u Vallingford, Konektikat.

https://www.instagram.com/p/BZOoIFQlrrs/?hl=en&taken-by=ivankatrump

 

Po završetku Choate-a,pohađala je na Univerzitetu Georgetovn, a potom se prebacila u Vharton Business School na Univerzitetu u Pensilvaniji, gde je i diplomirala 2004. godine iz oblasti ekonomije. Ivanka govori francuski i poznaje svoj maternji jezik Češki.

Već od 2005.počinje da se bavi privatnim biznisom gde je od dijamantskog i zlatnog nakita proširila svoj biznis na odeću.

https://www.instagram.com/p/BXlnNbllw1Y/?hl=en&taken-by=ivankatrump

Kroz različite periode života radila je i kao model a i pojavila se i u nekoliko rijalitija kao sudija ili voditelj. Danas ova uspešna žena je jedan od najbližih savetnika predsednika Amerike Donalda Trampa.

https://www.instagram.com/p/BVqIyIHFYCn/?hl=en&taken-by=ivankatrump

Foto:Instagram/Ivanka Tramp

Ako ste propustili