Bojčinsko kulturno leto 2018: Festival popularne zabavne muzike

U okviru Bojčinskog kulturnog leta održaće se manifestacija „Zlatne zvezdice Bojčina“ 17.juna od 20 časova.

Na festivalu će nastupiti 16 solista, učenika osnovnih škola sa teritorije GO Surčin koji će izvesti najpopularnije melodije 70-ih, 80-ih, i 90-ih godina.

Na repertoaru su kompozicije: Nede Ukraden, grupa Ambasadori, Miše Kovača, Parnog Valjka, Novih fosila, Indeksa,Tajči, Jelene Tomašević, Zane, Bajage, Marije Šerifović, Maje Odžaklijevski i Električnnog Orgazma.

Sve soliste u refrenima podržava Hor udruženim snagama osnovnih  škola iz Bečmena i Jakova. Za baletske numere zadužene su balerine ART CENTRA-BALETSKOG STUDIJA SURČIN.

Svi solisti će pevati na profesionalne matrice, a pratiće ih DO RE MI bend. Pored pravog muzičkog spektakla, sprema se i scenski spektakl, koji još nije viđen na Bojčinskoj sceni. Direktor, producent i realizator festivala je prof. Mladen Čelebić.

Ulaz je besplatan.

Do Bojčinske šume je moguće doći linijom GSP-a 605, koja polazi od okretnice u Bloku 45 na Novom Beogradu.

Izvor: KC Surčin/Beogradske vesti

Foto:Ilustracija/pixabay

Next Post

Vikend u Beogradu 16. i 17.juna

Пет јун 15 , 2018
Leto na Kosančiću – 16.jun Avalski Festival sireva – 16 i 17.jun Letnji dan –Matija Ban – 16.jun Roštilj≠BBQ – 16 i 17.juna Besplatna školica fudbala -16.jun U susret letu na Vračaru – 16. i 17.jun Koncert Željka Joksimovića na Tašmajdanu – 16.juna Bojčinsko kulturno leto 2018 – “Zlatne zvezdice Bojčina” […]