BESPLATNI NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI ZA VRAČARSKE MALIŠANE DO ŠEST GODINA

Gradska opština Vračar počela je sa prikupljanjem prijava za mališane do šest godina starosti sa prebivalištem na teritoriji opštine Vračar gde će preuzeti vaučere za besplatne novogodišnje paketiće.

Prijave se mogu vršiti svakog radnog dana, počev od utorka, 19. do utorka, 26. decembra 2017. godine od 10:00 do 17:00 časova u holu upravne zgrade Gradske opštine Vračar, Njegoševa 77.

Potrebno je da prilikom prijave roditelji prilože kopiju Potvrde o prebivalištu deteta / izdatu od MUP-a/, Izvod iz matične knjige rođenih i daju na  uvid ličnu kartu.

Podela besplatnih novogodišnjih paketića obaviće se 27., 28. i 29. decembra 2017. godine sa početkom u 16:00 i 18:00 časova u Sportsko rekreativno obrazovnom centru „ Vračar“ , Sjenička br. 1.

Foto:Ilustracija/pixabay

Next Post

Humanitarni koncert za Anastasiju Gavrilović

Уто дец 19 , 2017
Poznati pevači ujedinili su se u pomoći Anastasiji Gavrilović koja boluje od najtežeg oblika leukemije pa je organizovan humanitarni koncert od njenih prijatelja sa Fakulteta bezbednosti ,21.12. u SC Crna rupa od 18h. Nastupiće: Rada Manojlović,Mišel Gvozdenović…. View this post on Instagram Dragi Beogradjani (naravno i svi koji su u mogucnosti), […]