Trend

„BEOGRADSKI NOĆNI MARKET“ NA PIJACI „SKADARLIJA“

29 . „Beogradski noćni market“, drugi ovogodišnji, održaće se u petak, 20. maja od 18 do 24 časa na pijaci „Skadarlija“, saopštili su iz JKP „Gradske pijace“.

JKP „Gradske pijace“ i „Najjači ukusi Srbije“ vas pozivaju na ovu već čuvenu manifestaciju, koja je prerasla u sajam zanatstva, dizajna i kulinarstva, spajajući tradiciju i urbani duh Beograda.

Na „Beogradskom noćnom marketu“ vas očekuje veliki broj starih i novih izlagača, dobar provod i mnogo lepih trenutaka, „začinjenih“ ukusnim slatkim i slanim poslasticama šampiona pijaca, restorana i barova. „Šampioni beogradskih pijaca“, poljoprivredni proizvođači, kao i male porodične radionice pripremaju bogatu ponudu domaćih tradicionalnih proizvoda i specijaliteta. Ljubitelje kupovine očekuje i raznovrstan asortiman unikatnih zanatskih proizvoda – tašni, nakita, prirodne kozmetike, garderobe.

„Beogradski noćni market“ postao je brend našeg grada, tradicionalno mesto okupljanja naših sugrađana svih generacija i brojnih turista, ljubitelja dobre atmosfere, provoda i kupovine, do sada ugostivši oko milion posetilaca, dodaje se u saopštenju JKP „Gradske pijace“.

Foto:Ilustracija/A.M