„Belgrade Business Run“ na Savapromenadi

Dana 22.06.2017. godine sa početkom u 19 h na Savskoj promenadi, Belgrade Water Front, Savski nasip bb, biće održana druga „Belgrade Business Run“ trka zadovoljstva mešovitih timova sastavljenih od tri člana, “ Izađi na crtu šefu” , na kojoj će Rotari klub Zemun u saradnji sa organizatorom trke “Beogradski trkački klub” i Udruženjem dece bubrežnih bolesnika i transplatiranih osoba “Sve za osmeh” prikupljati sredstva za kupovinu kolor-dopler aparata za dijagnostikovanje bolesti bubrega i urogenitalnog trakta kod beba i male dece koji će biti doniran Dečijoj Univerzitetskoj klinici u Tiršovoj.

Za učešće na trci se do sada prijavilo 219 timova.

Donaciju možete priložiti na licu mesta na štandu Distrikta ili uplatom na račun RC Zemun. Nakont trke nastupiće “Euterpa bend”.

Izvor: Rotary District 2483 Serbia and Montenegro

Foto:ilustracija/pixabay

Next Post

Dani Afrike

Сре јун 21 , 2017
U četvrtak od 17h u Galeriji Polet biće održana manifestacija pod nazivom Dan Afrike. Od književnosti, preko slikarstva, do plesa i muzike, prikazaćemo deo bogatog stvaralaštva afričke kulture i umetnosti. Sve posetioce očekuje studenti sa razmene iz Tunisa predstaviće kulturu i tradiciju svoje zemlje, umetnica iz Zimbabvea predstaviće frizure,plesači,muzika Afrike,mini-bazar […]