Akcija „Cunami“ : Uhapšeno 68 osoba

U nastavku koordinirane policijske akcije „Cunami“, uhapšene su još dve osobe i zaplenjeno još 5, 4 kilograma marihuane, 1,7 kilogram sirove marihuane i 500 stabiljika te biljke.

U akciji koja je sprovedena na teritoriji više gradova u Srbiji, do sada je ukupno uhapšeno 68 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih dela i zaplenjeno oko 13 kilograma različitih narkotika.

U nastavku pretresa na području opštine Sopot, na posedu osumnjičenog T.M., policija je  pored prvobitno pronađenih 500, zaplenila još 500 stabljika marihuane.

Pretresom kuće osumnjičenog, u nastavku akcije, na području grada Sremske Mitrovice, policija je zaplenila 1,7 kilograma sirove marihuanu i 5.4 kilograma marihuane.

Izvor: MUP

Next Post

Akcija očitavanja vodomera u naselju Vrčin

Пон сеп 12 , 2016
Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ će u subotu 17. i nedelju 18. septembra 2016. godine očitavati vodomere u naselju Vrčin. Pozivamo sve stanovnike ovog naselja, kao i vlasnike vikendica, da izađu u susret čitačima BVK i tako pomognu da ova akcija protekne u atmosferi međusobne saradnje. U slučaju loših […]