Zbog radova u Bulevaru despota Stefana izmena režima javnog prevoza

Zbog redovnog održavanja Bulevara despota Stefana (Stari grad), na delu od Skadarske do Cetinjske ulice, kao i popločavanja trotoara u visini okretnice „Trg republike”, od 1. do 20. oktobra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi podrazumevaju zauzeće predmetne deonice i trotoara Bulevara despota Stefana na delu od zone raskrsnice sa Francuskom ulicom do zone raskrsnice sa Ulicom braće Jugovića, zbog čega će se vozila javnog prevoza kretati izmenjenom trasom.

Vozila sa linija 16, 27E, 35, 58 i 95 i minibus linije E6 će u smeru ka Novom Beogradu i Železniku saobraćati Bulevarom despota Stefana, ulicama Džordža Vašingtona, Francuskom, Trgom republike, Makedonskom, Dečanskom i dalje redovnim trasama, dok će u smeru ka Pančevačkom mostu saobraćati ulicama Dečanskom, Braće Jugovića, Francuskom, Džordža Vašingtona, Bulevarom despota Stefana i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije 27 će i dalje saobraćati na relaciji Studentski trg – Mirijevo 3, vozila sa linija 32E i 43 će i dalje saobraćati na skraćenim trasama do okretnice „Železnička stanica (Pančevački most)”. Vozila sa noćnih linija 27N i 32N će saobraćati na relaciji od Studentskog trga ka Mirijevu i Višnjici ulicama Vase Čarapića, Makedonskom, Braće Jugovića, Francuskom, Džordža Vašingtona i dalje redovnim trasama, a u suprotnom smeru redovnom trasom, odnosno Makedonskom ulicom preko Trga republike do Studentskog trga.

Vozila sa noćne linije 101N će saobraćati na relaciji od Studentskog trga do Padinske skele ulicama Vase Čarapića, Makedonskom, Braće Jugovića, Francuskom, Džordža Vašingtona, Bulevarom despota Stefana i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati trasom: Bulevar despota Stefana – Džordža Vašingtona – Francuska – Trg republike – Vase Čarapića – Studentski trg.

Noćne linije 15N, 56N, 202N, 301N, 511N, 704N i 706N će saobraćati kao i u prethodnom privremenom režimu.

Vozila sa linije E2 će i dalje saobraćati na relaciji Studentski trg – Petlovo brdo ulicama Vase Čarapića, Kolarčevom, Terazije, Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom.

Ako ste propustili