Zbog prekršaja iz saobraćaja isključena tri vozača

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici Saobraćajne policije u Beogradu isključili iz saobraćaja trojicu vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, odnosno bez vozačke dozvole.

Policija je noćas oko 1.30 časova u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu zaustavila automobil marke „folksvagen“ kojim je upravljao 21-godišnji muškarac.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je vozač prevozio više osoba nego što je dozvoljeno, a droga testom i da je pozitivan na kokain i amfetamin.

Iz saobraćaja je u Jajincima isključen 22-godišnjak koji je, kako je utvrđeno droga testom, upravljao automobilom pod dejstvom kokaina i kanabisa.

Saobraćajna policija je oko ponoći u Ulici majora Zorana Radosavljevića zaustavila 19-godišnjaka koji je upravljao automobilom marke „fijat“ i tom prilikom je utvrđeno da ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila.

Trojici vozača određeno je zadržavanje u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Ako ste propustili