Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju na Starom savskom mostu doći će do promena u radu linija javnog prevoza

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju na Starom savskom mostu doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi će se izvoditi bez saobraćaja u periodu od 5. novembra od 22 do 8. novembra do četiri časa.

Tokom izvođenja radova menja se režim rada linija JGP-a na sledeći način: ukidaju se tramvajske linije 7, 9, 11L i 12, uspostavlja se privremena tramvajska linija 7L koja će u oba smera saobraćati na relaciji Ustanička – Pristanište i uspostavlja se privremena tramvajska linija 9L koja će u oba smera saobraćati na relaciji Omladinski stadion – Banjica.

Tramvajska linija br. 13 se pojačava. Uspostavlja se privremena autobuska linija br.7A na relaciji Blok 45 – TC „Ušće”. Vozila na ovoj liniji će saobraćati sledećom trasom: Blok 45 – Dr Ivana Ribara – Jurija Gagarina – Antifašističke borbe – Bulevar Milutina Milankovića – Milentija Popovića – Ušće – TC „Ušće”. Vozila sa linija br. 78, 83 i E1 će u smeru ka Trgu Slavija saobraćati sledećim saobraćajnicama: Bulevar Mihajla Pupina, Brankov most, Brankova, Crnogorska, Karađorđeva i dalje redovnom trasom, a u smeru ka Zemunu sledećim saobraćajnicama: Karađorđeva, Crnogorska, Brankova, Brankov most, Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom, navodi se u saopštenju.

Tokom izvođenja radova uspostavlja se privremeno stajalište u Brankovoj (na silaznoj rampi sa Brankovog mosta) u smeru ka Savskom trgu kao i stajalište „Ekonomski fakultet” (oba smera) u visini parking garaže u smeru ka Brankovom mostu, odnosno 30 metara ispred raskrsnice sa Ulicom Zemunski put (u visini parka) u smeru ka Savskom trgu.

Ako ste propustili