Uspostavlja se linija 313 Mirijevo 4 – Kaluđerica – Leštane

Iz Sekretarijata za javni orevoz je saopšteno da se od utorka uspostavlja nova linija javnog prevoza 313, na relaciji od terminusa „Mirijevo 4” do terminusa „Leštane (Ravan)”.

Sekretarijatu za javni prevoz su se obratili stanovnici opštine Grocka sa zahtevom za uspostavljanje nove linije javnog prevoza koja bi saobraćala kroz naselja Kaluđerica i Leštane ulicama kojima do sada nisu saobraćala vozila javnog prevoza, a u cilju bolje opsluženosti javnim prevozom i veze stanovnika ovih naselja sa sadržajima na teritoriji opštine i samog grada.

Trasa nove linije 313 je: Mirijevo 4 – Mihaila Bulgakova – Ljubiše Miodragovića – Bulevar kralja Aleksandra – Partizanska – Narodnog fronta – Željka Milivojevića – Vojvode Stepe Stepanovića – Zabranska – Ravan – Leštane /Ravan/.

Na delu trase na kojem do sada nisu saobraćala vozila javnog prevoza, uspostavljaju se stajališta: 20. oktobra u Partizanskoj ulici; Braće Milić i Beogradska u Ulici Narodnog fronta; Živka Davidovića i Groblj u Ulici Željka Milivojevića; Svetislava Ristića i Trafostanica u Ulici Vojvode Stepe Stepanovića; Novo groblje Kaluđerica, Bore Stankovića i Oplenačka u Zabranskoj ulici, navodi se u saopštenju.

Ako ste propustili