Trend

Upravljala vozilom pri brzini od 196 kilometara na čas

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Uprave saobraćajne policije, isključili su iz saobraćaja dva vozača koja su upravljala automobilima brzinom većom od dozvoljene.

Policija je noćas oko 1.20 časova na auto-putu Beograd-Šid na teritoriji Novog Beograda zaustavila automobil marke „BMV“ kojim je tridesetjednogodišnjakinja upravljala brzinom od 196 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Daljom kontrolom utvrđeno je da joj je istekla vozačka dozvola, a sa njom u automobilu bila su i deca starosti 4 i 6 godina.

Tri sata kasnije, iz saobraćaja je isključen i dvadesetdvogodišnjak koji je na auto-putu Beograd-Šid na teritoriji Novog Beograda upravljao „BMV-om“ brzinom od 138,7 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Vozač se prilikom isključenja sa auto-puta nije zaustavio na znak STOP. Daljom kontrolom utvrđeno je da je upravljao automobilom sa probnom vozačkom dozvolom u vreme kad mu to nije dozvoljeno, a droga testom i da je pozitivan na kanabis.

Protiv oba vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave, saopštili su iz MUP-a.