Ulica otvorenog srca u Rakovici

Gradska opština Rakovica 1. januara 2022. godine organizuje kod „Mekdonaldsa“ na Vidikovcu tradicionalnu manifestaciju „Ulica otvorenog srca“.

Planirano je da zabavan dečji program traje od 11 do 14 časova. Za vreme trajanja manifestacije, u novogodišnjoj scenografiji mališane će zabavljati animatori, klovnovi, maskote, kao i Deda Mraz. Osim toga za mališane će biti organizovana i novogodišnja predstava.

Kao i svih prethodnih godina, Gradska opština Rakovica je obezbedila paketiće za mališane Rakovice, koji će biti deljeni tokom trajanja manifestacije. Paketiće će dobiti sva deca do deset godina starosti koja u pratnji roditelja preuzmu vaučere na jednom od postavljenih štandova. Osim toga mališanima će se deliti slatkiši, baloni i mnogi drugi novogodišnji rekviziti.

Kao i svih ranijih godina, tokom trajanja manifestacije posetioci će kupovinom čaja, kuvanog vina i novogodišnjih crvenih nosića pomoći u prikupljanju sredstava koja će ići u humanitarne svrhe, saopštili su iz opštine Rakovica.

Foto:Ilustracija/A.M

Ako ste propustili