Uhapšeni osumnjičeni za 17 teških krađa u Beogradu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tri osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su na području Voždovca, Lazarevca, Sopota, Čukarice i Mladenovca izvršili 17 krivičnih dela teške krađe.

Sumnja se da su krivična dela izvršili u periodu od kraja prošle godine do trenutka hapšenja, tako što su dolazili do prodajnih objekata, podesnim predmetom otvarali ulazna vrata, a potom uglavnom uzimali cigarete i prehrambrene proizvode, vrednosti oko tri miliona dinara.

Osumnjičeni S. D. (1990) iz Obrenovca, je krivična dela vršio najčešće sam ili naizmenično sa jednim od dvojice uhapšenih sugrađana. Policija je kod njega pronašla pištolj i 16 metaka, pa mu se na teret stavlja i krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

S. D. je, uz krivičnu prijavu, sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu, dok je protiv druge dvojice osumnjičenih, starosti 32 i 26 godina, podneta krivična prijava u redovnom postupku Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu,saopštavaju iz MUP-a.

Ako ste propustili