Uhapšena jedna osoba zbog više krivičnih dela

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici tog ministarstva u Beogradu uhapsili J. Ć. (1985) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica, kao i više krivičnih dela teška krađa.

On se tereti da je, 3. septembra ove godine, obio prostorije jedne firme na teritoriji Zvezdare i iz njih ukrao laptop, više menica, ključeve dva automobila i debitnu karticu sa koje je na bankomatu podigao 210.000 dinara.

J. Ć. se tereti za još tri krivična dela teška krađa.

On je, kako se sumnja, u novembru prošle godine, iz prostorija jedne firme ukrao 63.000 dinara i jednu brusilicu, u martu ove godine iz jedne kurirske firme ukrao 10 pošiljki, a iz jedne kladionice 10.500 dinara.

Pretresom porodične kuće, u kojoj živi osumnjičeni na Voždovcu, policija je pronašla ukradeni laptop, kao i garderobu koju je koristio prilikom izvršenja krivičnih dela.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Ako ste propustili