Uhapšena jedna osoba zbog više razbojništava u Beogradu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici policije u Beogradu, intenzivnim radom, rasvetlili 26 razbojništava i pritom uhapsili N. G. (1978) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio ta krivična dela.

Sumnja se da je N. G., od februara do 18. maja ove godine, na teritoriji opština Zvezdara, Savski venac, Vračar i Voždovac, u ranim jutarnjim ili večernjim časovima, dolazio do kioska i marketa i uz pretnju pištoljem od radnica oduzimao novac.

Prilikom hapšenja, kod njega je pronađen pištolj kojim je, kako se sumnja, vršio razbojništva, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Za osumnjičenim je bila raspisana potraga zbog bekstva iz zatvora i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, a nakon saslušanja je sproveden na dalje izdržavanje zatvorske kazne.

Zbog postojanja osnova sumnje da je N. G. izvršio više krivičnih dela razbojništva, policija je uputila molbu oštećenim građanima koji ga prepoznaju sa fotografije da o tome obaveste PU za grad Beograd na brojeve telefona: 011/279-7464 ili 064/8927-706.

Foto:MUP

Izvor:Vlada Srbije

Ako ste propustili