Uhapšen zbog oružja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Barajevo, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Mladenovcu i Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su D. K. (1978) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je pretresom kamp prikolice, kao i stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni u okolini Barajeva zaplenila 254 grama hašiša, osam paketa sa oko 37,8 kilograma smese paracetamola i kofeina, 14 tableta koje su, kako se sumnja, sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i tri vagice za precizno merenje i novac.

Takođe, policijski službenici pronašli su i jednu automatsku pušku sa pripadajućim okvirom, još tri okvira sa 88 metaka i devet komada pištoljske municije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštili su iz MUP-a.

Foto:Ilustracija/pixabay

Ako ste propustili