U naselju Sremčica udario radnicu trafike

Foto:Ilustracija/pixabay

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici policije u Beogradu uhapsili D. O. (1980) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništvo i jednu tešku krađu na naročito opasan ili naročito drzak način.

Sumnja se da je on 29. aprila, u naselju Sremčica, udario radnicu jedne trafike, iz koje je uzeo približno 6.000 dinara. Policija je prilikom hapšenja osumnjičenog pronašla pomenutu sumu, kao i mobilni telefon koji je prethodno ukrao u apoteci.

On se sumnjiči za to da je istog dana, uz pretnju špricem i iglom, primorao zaposlene u jednoj apoteci u Sremčici da se sklone da bi uzeo novac. Tom prilikom je jednoj zaposlenoj strgao zlatni lanac sa vrata i njenu koleginicu povredio u predelu ramena dok je pružala otpor.

Potom je, kako sumnja, uzeo mobilni telefon sa pulta apoteke i pobegao, a zlatni lanac mu je ispao iz ruke.

Takođe, D. O. je 24. aprila, u jednoj apoteci na Čukarici, preskočio pult i iz magacinskog prostora ukrao 29.750 dinara.

On se sumnjiči za to da je 2. marta u naselju Železnik u jednoj apoteci, maskiran i uz pretnju nožem, od zaposlene oduzeo približno 44.000 dinara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Ako ste propustili