TREĆA SEZONA CIKLUSA KONCERATA „MUZIKOM KROZ MUZEJ” – KONCERT „SUDBINA UMETNIKA”

Istorijski muzej Srbije i udruženje „UNICA ART” imaju zadovoljstvo da Vas pozovu da u četvrtak 27. aprila u 20 časova prisustvujete koncertu „Sudbina umetnika”, petnaestom koncertu u okviru treće sezone ciklusa „Muzikom kroz muzej”, na kome će nastupiti sopran Dubravka Nestorov uz klavirsku pratnju Borislava Nestorova.

Koncert se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Srbije i Sekretarijata za kulturu grada Beograda.

Na programu su kompozicije Stanojla Rajičića, Miloja Milojevića, Milana Đurđevića, Ljubice Marić, Konstantina Babića, Svetislava Božića, Stevana Hristića, Stevana Stojanovića Mokranjca i Vasilija Mokranjca, a pored njih, kao već prepoznatljiva osobenost koncerata u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej”, biće izvedena i kompozicija iznenađenja iz muzičke arhivske građe Istorijskog muzeja Srbije.

Zbog ograničenog broja mesta, zainteresovani građani, koji žele uživo da prisustvuju koncertu, moraju da rezervišu mesto na telefon 064/ 858- 1296.

Rezervacije se primaju svakog dana, osim ponedeljka, u periodu od 12 do 19 časova.

Cena karte iznosi 250 RSD.

Svi koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu ili blagovremeno ne rezervišu mesto, biće u prilici da pogledaju koncert na ju-tjub kanalu Istorijskog muzeja Srbije već u petak 28. aprila.

Takođe, na ju-tjub kanalu Istorijskog muzeja Srbije se nalaze i snimci svih prethodnih koncerata ciklusa „Muzikom kroz muzej”.

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o terminima, izvođačima i programima narednih koncerata u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej”.

Podsećamo Vas da je u Istorijskom muzeju Srbije nedavno otvorena reprezentativna izložba „Čekajući stalnu postavku”, koju zainteresovani građani mogu da posete svakoga dana, osim ponedeljka, u periodu od 12 do 20 časova (prodaja ulaznica do 19 časova).

Ako ste propustili