Taksisti napali pripadnike Komunalne policije na Aerodromu

komunalnaDežurna patrola Komunalne policije, radeći svoje svakodnevne i redovne aktivnosti, napadnuta je sinoć na Aerodromu „Nikola Tesla”.

Do incidenta je došlo kada su članovi dežurne patrole sinoć oko 23 sata uočili pripadnika jednog taksi udruženja da čini komunalni prekršaj tako što preuzima stranku van taksi stajališta, što je suprotno Pravilniku o radu auto-taksi prevoznika na Aerodromu „Nikola Tesla”,kako se navodi u saopštenju iz Komunalne policije.

Komunalni policajac je na licu mesta sačinio zapisnik koji je taksista odbio da potpiše, a zatim je fizički nasrnuo na komunalnog policajca, koji je tom prilikom zadobio telesne povrede. Posle nekoliko minuta taksista je savladan i upućen u obližnju policijsku stanicu.

Kako saopštavaju iz Komunalne policije, u tom momentu je oko tridesetak taksi vozila blokiralo prilaz Aerodomu „Nikola Tesla” i onemogućilo komunalnim policajcima da rade svoj posao, kao i da taksistu dovedu do PS Surčin. Odmah je kontaktiran MUP Republike Srbije, kao i Hitna pomoć, koji su posle pola sata došli na spornu lokaciju i preduzeli mere iz svoje nadležnosti.

Ako ste propustili