ŠKOLICA MATEMATIKE „MALI PITAGORA“ ZA VRAČARSKE PREDŠKOLCE

Sa željom da mališane od najranijeg uzrasta uvedemo u svet matematike i podstaknemo njihovo interesovanje prema ovoj prirodnoj nauci Gradska opština Vračar pripremila je besplatan program “Mali Pitagora“, koji se realizuje u okviru projekta „Kreativni svet malih Vračaraca“. Radionica je kreirana za decu predškolskog uzrasta i usmerena je na razvoj matematičkih veština kod mališana.

„Mali Pitagora“ realizuje se u prostorijama Ustanove kulture „Božidarac-Vračar“, u ulici Radoslava Grujića 3, svakog četvrtka u četiri termina od: 17 časova, 17:30, 18:00 i 18:30 časova. Predavači su profesori matematike i pedagozi specijalizovani u razvoju logičko – matematičkih veština kod dece u ranom uzrastu. Radionice se sprovode kroz grupni rad sa najviše 8 polaznika po grupi, uz individualni pristup svakom detetu, kako bi se na najefikasniji način ostvarila interakcija između nastavnika i polaznika. Sve što je potrebno da dete učestvuje na radionici jeste da roditelj prijavi svog mališana putem elektronske pošte [email protected] , kao i da prilikom prvog dolaska donese na uvid dokument kojim se potvrđuje prebivalište na Vračaru.

Cilj nam je da deca na zabavan način savladaju početne matematičke veštine. Sabiranje, oduzimanje i usvajanje ostalih matematičkih veština nikada nije bilo lakše i zato se vidimo na radionici!

Izvor: opština Vračar

Ako ste propustili