Sava river fest

Usubotu, 16. jula, na stadionu FK „Borac“ u Ostružnici održaće se tradicionalna manifestacija „Sava river fest“. Organizator ovog festivala, koji već sedmu godinu zaredom okuplja ljubitelje kvalitetnog rok zvuka i dobre zabave, je Udruženje „Svet za sve“, uz podršku Turističke organizacije Čukarica, saopštili su iz opštine Čukarica.

Program počinje u 17 časova, kada će biti održana umetnička radionica za decu i mlade koji će imati prilike da crtaju, vajaju, a kroz svet umetnosti će ih voditi diplomirana slikarka Jelena Kojić i dizajnerka odeće i tekstila Olivera Ilić.

U 18 časova nas očekuje čas rekreacije i lekovitog vežbanja, kojim će upravljati instruktor Dejan Ilić. Odmah zatim, u 19 časova će mališani Karate kluba „Umka“ sekcije Ostružnica na javnom treningu pokazati svoje umeće.

Muzički program počinje u 20 časova nastupom dečjeg rok hora i orkestra „Rok cirkus“. Nakon njih na scenu stupa lokalna ekipa muzičara iz Ostružnice „Fajront bend“, koji će zabavljati publiku domaćim rok hitovima se do 22:30 časova, kada se očekuje nastup glavne grupe, poznatog rokenrol benda „Rok ko fol“.

Pored bogatog muzičkog i sportskog programa, na štandovima pored bine će biti izloženi unikatni ručni radovi.

Ulaznice za ovu rok žurku na otvorenom mogu se kupiti na licu mesta, po simboličnoj ceni od 300 dinara, a deo novca od prodaje biće preusmeren za opstanak FK „Borac“.

Foto:Ilustracija/pixabay

Ako ste propustili