SAM članica Evropske menadžment Asocijacije

Milan Petrović, predsednik Srpske asocijacije menadžera, kaže da je članstvo u Evropskoj asocijaciji menadžera od izuzetnog značaja za SAM, a posebno je ponosan što su poziv za članstvo dobili baš u godini kada proslavljju 10 godina postojanja.

„To je priznanje da su naši napori i aktivnosti koje su usmerene ka profesionalnom razvoju menadžera i unapređenju poslovnog i životnog ambijenta prepoznati i van granica Srbije“, istakao je Petrović.

Prva aktivnost u koju će SAM biti uključen kao član EMA je partnerstvo u organizovanju prvog Kongresa evropskih menadžera u Budvi 6. i 7. juna 2016.

Kongres organizuje Asocijacija menadžera Crne Gore pod pokroviteljstvom Vlade Crne Gore, dok su partneri, pored SAM-a i EMA, i Evropska konfederacija menadžera (CEC), Hrvatska asocijacija menadžera i preduzetnika CROMA i Helenik Menadžment Asocijacija.

„Članstvo u Evropskoj menadžment asocijaciji pružiće mogućnost za dalji rast i razvoj SAM-a. Našim članovima omogućiće razmenu iskustava sa profesionalnim menadžerima koji rade u uspešnim kompanijama širom Evrope, a samoj asocijaciji otvoriće put ka novim zajedničkim projektima“, smatraju u SAM-u.

Izvor: Tanjug

Ako ste propustili