ŠALTERI ZA PODELU VAUČERA U RAKOVICI

U Gradskoj opštini Rakovica otvoreni su šalteri na kojima će se dobijati poklon vaučeri u vrednosti od šest hiljada dinara koje deli Grad Beograd.

Šalteri će raditi od ponedeljka do petka od 8 do 15:30 časova. Od dokumenata neophodno je da roditelji ponesu zdravstvenu knjižicu deteta. Deca koja imaju prebivalište na teritoriji Beograda, a pohađaju školu koja se nalazi van Beograda, neophodno je da donesu potvrdu te škole.

NAPOMENA: Na šalterima će vaučere moći da dobiju roditelji čija deca ne idu u vrtić i školu. Sva deca koja idu u vrtić, osnovnu i srednju školu, vaučere će dobiti u tim ustanovama.

Pravo na vaučer imaju deca i tinejdžeri do 19 godina starosti čiji jedan od roditelja (staratelja) ima prebivalište ili stalno boravište na teritoriji Grada Beograda. Vaučer će dobiti sva deca koja pohađaju predškolske ustanove, učenici osnovnih i srednjih škola na teritoriji Grada Beograda (privatne ili državne škole i vrtići).

Vaučer ima vrednost šest hiljada dinara i namenjen je za kupovinu na sajtovima i radnjama koji su navedeni na sledećem linku https://javolimbeograd.rs/

Izvor: opština Rakovica

Ako ste propustili