RIK: Proglašena izborna lista VAJDASÁGI MAGYAR SZÖVETSÉG – Elnökünkért, közösségünkért, a jövőért! – SAVEZ VOJVOĐANSKIH MAĐARA

Na sednici Republičke izborne komisije, održanoj 8. novembra 2023. godine, doneto je Rešenje o proglašenju Izborne liste VAJDASÁGI MAGYAR SZÖVETSÉG – Elnökünkért, közösségünkért, a jövőért! – SAVEZ VOJVOĐANSKIH MAĐARA – Za našeg Predsednika, za našu zajednicu, za budućnost! za izbore za narodne poslanike Narodne skupštine, raspisane za 17. decembar 2023. godine.

Članovi Komisije doneli su i Rešenje kojim se utvrđuje da ova Izborna lista ima položaj izborne liste nacionalne manjine na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine, raspisanim za 17. decembar 2023. godine.

Komisija je na ovoj sednici donela Rešenje o imenovanju člana i zamenika člana Republičke izborne komisije u proširenom sastavu na predlog podnosioca Izborne liste VAJDASÁGI MAGYAR SZÖVETSÉG – Elnökünkért, közösségünkért, a jövőért! – SAVEZ VOJVOĐANSKIH MAĐARA – Za našeg Predsednika, za našu zajednicu, za budućnost!. Za člana imenovan je Bela Butaš, diplomirani pravnik iz Subotice, a za zamenika člana Marko Nenadić, diplomirani pravnik iz Beograda.

Ako ste propustili