Promena režima rada linije 87 i tramvaja na liniji 6

Za vreme radova na izgradnji biciklističke staze u Radničkoj ulici, na delu od Ulice Paštrovićeve do Mosta na Adi, od 1. do 2. septembra doći će do promena u radu linije 87, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi podrazumevaju zauzeće desne saobraćajne trake u Radničkoj ulici, neposredno ispred zone raskrsnice sa Paštrovićevom gledano u smeru ka gradu, kao i leve i srednje saobraćajne trake u Paštrovićevoj ulici, neposredno ispred zone raskrsnice sa Radničkom gledano u smeru ka Radničkoj ulici.

Tokom izvođenja radova, vozila sa linije javnog prevoza 87 će saobraćati Požeškom, Bulevarom vojvode Mišića, petljom „Radnička”, Radničkom ulicom i dalje redovnom trasom.

Prilikom pregleda i popravke tramvajskih šina u Bulevaru kralja Aleksandra, u zoni okretnice Tašmajdan, od 31. avgusta, u 0.30 časova do 9. septembra, u 3.30 časova doći će do promena u radu tramvajske linije 6. Vozila sa linije 6 će u ovom periodu saobraćati na relaciji Omladinski stadion – Ustanička i nosiće oznaku 6L.

Ako ste propustili