Promena režima rada linija javnog prevoza tokom radova u Ulici Mihaila Bulgakova

Tokom izvođenja radova na rehabilitaciji ulice Mihaila Bulgakova, na delu od zone raskrsnice sa ulicom Matice srpske do zone raskrsnice sa ulicom Ljubiše Miodragović, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi od 18. jula do 18. avgusta po fazama i to:

Faza 1 – Radovi se izvode na kolovozu ulice Mihaila Bulgakova, na delu od zone raskrsnice sa ulicom Matice srpske do zone raskrsnice sa ulicom Koste Nađa, u periodu od 18. do 25. jula. Tokom izvođenja radova predmetna deonica će biti potpuno zatvorena za saobraćaj, pri čemu će doći do promene u radu linije JLPP-a na sledeći način:

vozila sa linije 27 će u oba smera, saobraćati sledećim ulicama: Rableova, Matice srpske, Samujela Beketa, Koste Nađa i dalje redovnom trasom.

Faza 2.1 – Radovi se izvode na kolovozu ulice Mihaila Bulgakova, na delu od zone raskrsnice sa ulicom sa ulicom Koste Nađa do okretnice „Mirijevo 4“ (okretnica je slobodna za kretanje vozila JLPP-a), u periodu od 26. jula do 1. avgusta. Tokom izvođenja radova vozila sa linije 27 će se u zoni radova (raskrsnica Mihaila Bulgakova i Kosta Nađa) kretati preostalom širinom kolovoza uz naizmenično propuštanje regulisano saobraćajnim znakovima.

Faza 2.2 – Radovi se izvode na kolovozu ulice Mihaila Bulgakova, na delu od kolskog ulaza u okretnicu „Mirijevo 4“, do leve polovine koslkog izlaza iz predmetne okretnice ka ulici Ljubiše Miodragovića, u periodu od 2. do 6. avgusta. Tokom izvođenja radova vozila sa linije JLPP-a će se kretati na sledeći način:

vozila sa linije 25P, 27E, 79 i E6 će u smeru ka gradu, saobraćati sledećim ulicama: Okretnica „Mirijevo 4“, Mihaila Bulgakova, Kosta Nađa, Samjuela Beketa i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.
vozila sa linije 313 će u smeru ka naselju „Leštane“, saobraćati sledećim ulicama: Okretnica „Mirijevo 4“, Mihaila Bulgakova, Kosta Nađa, Samjuela Beketa, Ljubiše Miodragovića i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Faza 3.1 – Radovi se izvode na kolovozu ulice Mihaila Bulgakova, na delu od kolskog ulaza u okretnicu „mirijevo 4“ do leve polovine raskrsnice sa ulicom Ljubiše Miodragovića (gledano u smeru ka gradu), u periodu od 7. do 12. avgusta. Tokom izvođenja radova vozila sa linije JLPP-a će se kretati na sledeći način:

vozila sa linije 25P, 27E i E6 će u smeru ka okretnici „Mirijevo 4“, saobraćati sledećim ulicama: Samjueula Beketa, Koste Nađa, Mihaila Bulgakova do okretnice „Mirijevo 4“.
vozila sa linije 79 će u smeru ka okretnici „Mirijevo 4“, saobraćati sledećim ulicama: Koste Nađa, Mihaila Bulgakova do okretnice „Mirijevo 4“.
vozila sa linije 313 će saobraćati skraćenom trasom, odnosno promenu smera će izvršiti sistemom ulica Smederevski put, Nina Kirsanova, Ljubiše Miodragovića, Smederevski put.
vozila sa linije 25P, 27E, 79 i E6 će u smeru ka gradu, saobraćati sledećim ulicama: Okretnica „Mirijevo 4“, Mihaila Bulgakova, Kosta Nađa, Samjuela Beketa i dalje redovnom trasom.

Faza 3.2 – Radovi se izvode na kolovozu ulice Ljubiše Miodragovića, desna polovine raskrsnice sa ulicom Mihaila Bulgakova (gledano u smeru ka gradu), na delu od kućnog broja 71 u ulici Ljubiše Miodragovića do pešačkog prelaza koji se nalazi posle zone raskrsnice sa ulicom Mihaila Bulgakova, u periodu od 13. do 18. avgusta. Tokom izvođenja radova vozila sa linije JLPP-a će se kretati na sledeći način:

vozila sa linije 313 će saobraćati skraćenom trasom, odnosno promenu smera će izvršiti sistemom ulica Smederevski put, Nina Kirsanova, Ljubiše Miodragovića, Smederevski put.

Ako ste propustili