PROMENA REŽIMA RADA LINIJA JAVNOG PREVOZA TOKOM IZVOĐENjA RADOVA U ULICI KUMODRAŠKA

Tokom izvođenja radova na na priključennju objekta na vodovodnu mreužu ulici Kumodraška, na delu od ulice Vitanovačka do ulice Vojvode Đurovića dana 09.11.2023. godine. doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi podrazumevaju potpuno zatvaranje predmetne deonice, zbog čega će vozila sa linija javnog prevoza br. 18, 39, 25 i 25P saobraćati na sledeći način:

Linije br. 18 i 39 će se kretati u oba smera ulicama Vojvode Stepe – Ljube Vučkovića – Dinka Tucakovića – Kumodraška i dalje redovnim trasama,

Linije br. 25 i 25P će se kretati u oba smera ulicama Kruševačka – Miška Jovanovića – Peka Pavlovića – Zaplanjska – Darvinova – Braće Jerković i dalje redovnim trasama.

Vozila javnog prevoza će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, a vozila sa linija br. 18 i 39 u smeru prema Autokomandi i privremeno stajalište „Darvinova 1“ u ulici Dinka Tucakovića (Zlarinska), 5 metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi u zoni raskrsnice sa ulicom Milke Grgurov (u visini kućnog broja 2a).

Ako ste propustili