PROMENA REŽIMA RADA LINIJA JAVNOG PREVOZA TOKOM IZVOĐENjA RADOVA U ULICI CARA NIKOLAJA II

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju ulice Cara Nikolaja II na Vračaru, na delu između ulica Maksima Gorkog i Čuburska u periodu od 29.04. do 03.05.2023. godine do 04.00 časa doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova doći će do potpune obustave saobraćaja na navedenoj deonici, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

• Trolejbuske linije br. 19, 22 i 29, će biti privremeno ukinute;

• Privremeno će biti uspostavljene lokalne autobuske linije br. 22A i 29A koje će saobraćati od Trga Slavija do periferenih terminusa;

• Privremeno će biti uspostavljena trolejbuska linija br.22L koja će saobraćati na relaciji Studentski trg – Trg Slavija.

Vozila sa linija br. 21A, 83, E1 i 29N i privremenih lokalnih linija br. 22A i 29A će umesto ulicama Makenzijeva i Cara Nikolaja II saobraćati u smeru ka Crvenom krstu ulicama: Makenzijeva, Kursulina, Maksima Gorkog, Cara Nikolaja II i dalje redovnim trasama, dok će u smeru ka Trgu Slavija saobraćati ulicama Cara Nikolaja II, Maksima Gorkog, Krunska, Baba Višnjina, Njegoševa, Kursulina, Makenzijeva i Trg Slavija.

Na izmenjenom delu trase uspostavljaju se privremena stajališta:

„Maksima Gorkog“ u smeru ka Trgu Slavija, u ulici Cara Nikolaja II, 15 metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi ispred raskrsnice sa ulicom Maksima Gorkog;
„Makenzijeva“ – u smeru ka periferiji, u ulici Kursulina, 50 metara posle raskrsnice sa ulicom Makenzijeva.

Ako ste propustili