Promena režima rada linija javnog prevoza br. 18 i 39

Tokom izvođenja radova na uklapanju objekta TS 110/10 kV „Autokomanda“ u mrežu 10 kV u ulici Tabanovačka, na delu od kućnog broja 28 do ulice Vojvode Stepe, doći će do promena u radu linija javnog prevoza br. 18 i 39.

Radovi podrazumevaju zatvaranje ulice Tabanovačka, na delu od zone raskrsnice sa ulicom Triše Kaclerovića do zone kružnog toka na Autokomandi u periodu od 01.11. do 30.11.2021.godine, zbog čega će vozila sa linija javnog prevoza br. 18 i 39 u smeru prema Novom Beogradu i Trgu Slavija saobraćati sledećim ulicama:

  • vozila sa linije JGP-a br. 18 će se kretati ulicama Darvinova, Dinka Tucakovića, Ljuba Vučkovića, Vojvode Stepe, Trg Osloboćenja i dalje redovnom trasom;
  • vozila sa linije JGP-a br. 39 će se kretati ulicama Kumodraška, Ljubićka, Husova, Kruševačka, Ustanička, Bulevar oslobođenja i dalje redovnom trasom.

Vozila javnog prevoza će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, a vozila sa linija br. 18 u smeru prema Autokomandi i privremeno stajalište „Darvinova 1“ u ulici Kumodraška, na poziciji EDB stuba preko puta stajališta „Darvinova“ za smer prema Kumodražu i Medakoviću 3.

Ako ste propustili