Promena rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u naselju Dražanj

Tokom izvođenja radova na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš–Mladenovac na državnom putu IIB reda br. 350 (ulice Vučkova i Narodnog fronta), u naselju Dražanj u opštini Grocka, od 14. avgusta do 30. oktobra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi podrazumevaju potpuno zatvaranje kolovoza ulica Vučkove i Narodnog fronta, na delu od zone raskrsnice sa Beogradskom ulicom i narednih 1.500 metara, zbog čega će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

vozila na linijama 351, 352, 352A, 355 i 355B u oba smera, zatim na linijama 355A i 361B u smeru ka Dražnju i linijama 353 i 361L u smeru ka Šumicama – saobraćaće do stajališta „Umčari (Šefkać)”, gde će vršiti promenu smera kretanja na raskrsnici ulica Nemanjine i Narodnog fronta;
vozila na liniji 350 će saobraćati pod oznakom 350L na trasi: Dražanj – Vučkova – Beogradska – Raljska – Senajska – Srećka Jovanovića – naplatna rampa „Mali Požarevac” – auto-put za Niš – naplatna rampa „Umčari” – Moše Pijade – Umčari – Moše Pijade – naplatna rampa „Umčari” – auto-put za Niš – naplatna rampa „Mali Požarevac” – Srećka Jovanovića – Senajska – Raljska – Beogradska – Vučkova – Dražanj.

Ako ste propustili