Trend

Privremena izmena saobraćaja vozova na relaciji Zaječar-Majdanpek-Zaječar i Zaječar-Negotin-Prahovo pristanište-Zaječar

,,Srbijavoz“ a.d. obaveštava korisnike usluga da će zbog infrastrukturnih radova na relaciji Zaječar-Majdanpek-Zaječar i Zaječar-Negotin-Prahovo pristanište-Zaječar, u periodu od 28.11. do 7.12.2023. godine, doći do izmene saobraćaja vozova.

-Voz koji iz Zaječara za Majdanpek polazi u 06:38 časova i iz Majdanpeka za Zaječar u 09:30 časova, neće saobraćati. Za putnike ovih vozova biće organizovan autobuski prevoz sa stajanjem u službenim mestima: Vražogrnac, Rgotina, Zagrađe, Bor teretna, Bor, Vlaole, Jasikovo, Leskovo i Debeli Lug.

-Voz koji iz Zaječara za Prahovo pristanište polazi u 06:20 časova i iz Prahovo pristaništa za Zaječar u 08:55 časova, neće saobraćati. Za putnike ovih vozova biće organizovan autobuski prevoz sa stajanjem u službenim mestima: Vražogrnac, Brusnik, Tamnič, Rajac, Rogljevo, Veljkovo, Kobišnica, Negotin i Prahovo.

-Voz koji iz Zaječara za Negotin polazi u 12:05 časova i iz Negotina za Zaječar u 14:20 časova, neće saobraćati. Za putnike ovih vozova, radnim danima, biće organizovan autobuski prevoz sa stajanjem u službenim mestima: Vražogrnac, Brusnik, Tamnič, Rajac, Rogljevo, Veljkovo i Kobišnica.

Foto: Ilustracija / A.M