Prijavljivanje za besplatne kreativne radionice

Kreativne radionice Udruženja „Dve moje zlatne ruke“, koje u 2021. godini sufinansira Gradska opština Zvezedara, počinju sa realizacijom krajem meseca maja. Radionice se organizuju u okviru projekta „Kreativnim rukama za bolje sutra“ a Udruženje poziva zainteresovane sugrađanke sa opštine Zvezdara da se prijave za ove aktivnosti koje su dobra priliaka da nauče stare zanate – vez i izradu nakita.

Radioice su beplatne a materijal su obezbedili Gradska opština Zvezdara i Udruženje.

Na kraju projekta planirana je promotivna izložba i revija radova. Predsnost u prijavljivanju imaju žene koje pripadaju socijalno osetljivim kategorijama, kao što su: samohrane majke, osobe sa invaliditetom, slabijeg imovinskog statusa i nezaposlene osobe, bez obzira koliko imaju godina.

Zainteresovane žene se mogu prijaviti od 12.maja, do popune planiranog broja učesnica, u vreme od 12:00 do 14:00 časova na broj telefona 060/3471720, kontakt osoba je Dragica Pejović.

Broj učesnica na radionicama je ograničen na 10 i radionice će se realizovati u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama, saopštili su iz opštine Zvezdara.

Foto:Ilustracija/pixabay

Ako ste propustili