Ponovo otvorena istraga o nesreći u kojoj je poginula glumica Natali Vud. Njen muž gluma Robert Vagner je osoba od interesa

Posle gotovo 37.godina od smrti Natali Vud stiže informacija da je ponovo pokrenuta istraga o okolnostima njene smrti a da je njen muž i glumac Robert Vagner osoba od interesa za slučaj.

O ponovnom otvaranju slučaja i da je želja istražitelja da razgovaragu sa gospodinom Vagnerom saopštenao je u emisiji „Natalie Wood: Death in Dark Water“ na CBS-u-

Istražitelji su otkrili da u poslednjih šest godina ponovo istražuju slučaj i rečeno je „Dok smo istražili slučaj u posljednjih šest godina, mislim da je sada samo više osoba od interesa (misleći na Vagnera)“,rekao je lokalni šerif Los Anđelesa John Corina.

Natali Vud se udavilo na obali ostrva Katalina u Kaliforniji u novembru 1981. godine, nakon što je nestala sa njene porodične jahte. Istraga je tada utvrdila da je došlo do davljenja nesrećnim slučajem i ako je vladala sumnju jer su Gospođa Vud i gospodin Vagner imali veoma burnu vezu.

Istražitelji danas primećuju da je izveštaj o autopsiji pokazivao da je bilo nekoliko modrica koje su izgledale sveže na telu Natali Vud.

„Izgleda kao da je žrtva napadnuta“, kaže detektiv u Los Angelesu Ralph Hernandez za CBS.

Natali Vud je bila velika zvezda filma od ’50 pa do tragične smrti .Više puta nominovana za nagradu Oskar kao i za Zlatni globus koji je dobila tri. Poznati su njeni mnogobrojni filmovi kao „Buntovnik bez razloga“, „Priča sa zapadne strane“, kultni film „Sjaj u travi“,“Odavde do večnosti“,“Mačka na usijanom limenom krovu“ …. Period u kome je u svakom filmu ostavila trag za sva vremena i koji se i danas gledaju.

Ako ste propustili