Podela industrijske soli na Zvezdari

Podela industrijske soli za potrebe stambenih zgrada na teritoriji GO Zvezdara vršiće se počev od srede, 14.12.u sedištima zvezdarskih mesnih zajednica u toku redovnog radnog vremena: ponedeljkom, sredom i petkom od 7.30 do 15.30 i utorkom i četvrtkom od 11.30 do 19.30 sati.

Pri preuzimanju industrijske soli za potrebe stambene zgrade potrebno je poneti ličnu kartu (radi davanja na uvid) i javiti se u mesnu zajednicu na čijoj teritoriji se nalazi stambena zgrada.

Na inicijativu Gradske opštine Zvezdara, koju je prethodne godine podnela Gradskom štabu za vanredne situacije Beograd, industrijska so je za ovu zimsku sezonu dostavljena u traženim pakovanjima od po 5 kg. što će znatno olakšati njenu podelu.

Pored ovoga, Opštinski štab za vanredne situacije Gradske opštine Zvezdara obezbedio je određene količine industrijske soli za posipanje trotoara, pešačkih staza i stepeništa u zimskoj sezoni 2016./2017. godine i za organizacije i ustanove na teritoriji opštine: Kliničko – bolnički centar „Zvezdara“, Dom zdravlja „Zvezdara“, Predškolsku ustanovu „Zvezdara“, Poresku upravu Zvezdara, za studentske domove „Kralj Aleksandar I“, „Patris Lumumba“, „Rifat Burdžević“ i „Slobodan Penezić“, za domove učenika „Aleksa Dejović”, „Karađorđe“, RJ „Karađorđe“, za svih 14 osnovnih i 9 srednjih škola.

Javne ustanove i organizacije sa teritorije opštine Zvezdara su obaveštene da odobrene kontigente industrijske soli mogu lično preuzeti na placu RJ „Gradska čistoća Zvezdara“ u Ulici Milana Rakića broj 75a, počev od srede, 14.12.2016. godine.

Gradskoj opštini Zvezdara je od strane Gradskog štaba za vanredne situacije Beograd, za zimsku sezonu 2016/2017. godine, odobren kontigent od 70 tona industrijske soli za posipanje trotoara, pešačkih staza i stepeništa, a sada je isporučen prvi deo odobrenog kontigenta od 20 tona,saopštavaju iz optine Zvezdara.

Ako ste propustili