POČINjU PRIJAVE ZA BESPLATNE NOVOGODIŠNjE PAKETIĆE ZA DECU SA SAVSKOG VENCA

Gradska opština Savski venac je, u saradnji sa Pertini Toys, po prvi put pripremila veliko iznenađenje za najmlađe sa prebivalištem na teritoriji opštine. U susret nastupajućem prazniku mališani će dobiti novogodišnje paketiće sa igračkama potpuno prilagođenim uzrastu do 12 godina.

Pozivamo roditelje da najkasnije do 15. decembra 2023. godine prijave dete na Info pultu za decu i mlade u šalter sali GO Savski venac, Ulica Kneza Miloša 69, svakog radnog dana od 7.30 do 15.30, a četvrtkom do 20 časova, i preuzmu vaučer za dodelu besplatnih novogodišnjih paketića, saopštili su iz opštine Savski venac

Prilikom preuzimanja vaučera potrebno je dati na uvid očitanu ličnu kartu roditelja i zdravstvenu knjižicu deteta ili đačku knjižicu za decu školskog uzrasta, kao i popuniti prijavni formular koji će dobiti na Info pultu prilikom preuzimanja vaučera.

Tradicionalna novogodišnja manifestacija „Park otvorenog srca“održaće se 1. januara 2024. godine s početkom u 11 časova, ispred Muzeja Jugoslavije. Novogodišnji paketići mališanima će biti podeljeni na dan manifestacije.

Paketići se dodeljuju na osnovu prethodno preuzetih vaučera koje je potrebno obavezno poneti prilikom dolaska na manifestaciju.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj 011 2061-861.

Ako ste propustili