Trend

Osumnjičeni da su ukrali vozilo „BMW“ stranih registarskih oznaka, u Ulici Narodni front

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u dve odvojene akcije, uhapsili su tri osobe koje se sumnjiče da su izvršile krivično delo teška krađa, dok će protiv jedne osobe podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

N. A. (1988), N. S. (1999) i D. J. (1988) se sumnjiče da su 2. novembra ove godine ukrali vozilo „bmv“ stranih registarskih oznaka, u Ulici Narodni front, a potom ga rasklopili u delove u nameri da ih prodaju.

U drugoj akciji, policija je identifikovala i pronašla četrdesetogodišnjeg muškarca koji se sumnjiči da je 4. novembra ove godine u Ulici Omladinskih brigada otuđio vozilo marke „opel“ koje je koristio za svoje potrebe.

Osumnjičenima N. A., N. S. i D. J. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, dok će protiv osumnjičenog četrdesetogodišnjaka, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštili su iz MUP-a.