Novogodišnja čarolija na beogradskim pijacama 2022.

JKP „Beogradske pijace“ u periodu od 24. do 30. decembra tradicionalno, kao i svake godine, organizuje „Novogodišnje markete“ na tri beogradske pijace: „Kalenić“, „Skadarlija“ i „Palilula“ u periodu od 8 do 16 časova, saopštili su iz JKP „Beogradske pijace“ .

Bogata ponuda namirnica za novogodišnju trpezu, prigodni pokloni i novogodišnje dekoracije krasiće tezge najposećenijih pijaca. Mnogobrojni izlagači, poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije,dizajneri, umetnici, zanatlije izložiće najtraženije zimske đakonije, aktuelne modne proizvode, asesoare i prirodnu kozmetiku. Za sugrađane koji žele da obraduju svoje najmilije, beogradske pijace biće prava mesta za kupovinu jedinstvenih i neobičnih novogodišnjih poklona.

Na novogodišnjim tezgama naći će se i raznovrstan izbor ukrasa napravljenih od keramike, drveta, stakla i drugih materijala.

Beogradske pijace su u vreme novogodišnjih praznika posebno ispunjene pozitivnom energijom i smehom, a značajni popusti samo doprinose veseloj i bajkovitoj atmosferi.

Foto:ilustracija/pixabay

Ako ste propustili