NOVO AUTOBUSKO STAJALIŠTE „TUNEL STRAŽEVICA“ ZA LINIJU 94

Rešenjem Sekretarijata za javni prevoz uspostavljeno je novo autobisko stajalište „Tunel Straževica“ (šifra st. 3086 i 3087) za stalnu autobusku liniju br 94 (Novi Beograd/Blok 45/Resnik/Edvarda Griga). Stajalište je u ulici Kružni put Rakovica, Resnik, za oba smera i počinje sa upotrebom od 12. novembra 2020. godine.

-Stajališna oznaka za autobusko stajalište je u smeru ka terminusu „Resnik (Edvarda Griga)“ – u ul. Kružni put Rakovica u novoizgrađenom autobuskom stajalištu van osnovnog kolovoza-autobuskoj niši, 20 metara nakon raskrsnice sa ul. Patrijarha Dimitrija, posmatrano u smeru kretanja.

-U smeru kretanja ka terminusu „Novi Beograd/Blok 45/“- u ulici Kružni put Rakovica u novoizgrađenom autobuskom stajalištu van osnovnog kolovoza-autobuskoj niši, 50 metara nakon raskrsnice sa ul. Patrijarha Dimitrija, posmatrano u smeru kretanja.

-Određuju se šifre autobuskim stajalištima: 3086-za smer ka terminusu Resnik i 3087-za smer ka terminusu Novi Beograd.

Sekretarijat za saobraćaj je u prethodnom periodu preduzeo mere tehničkog regulisanja saobraćaja u zoni raskrsnice ul. Kružni put Rakovica i ul. Patrijarha Dimitrija, kojima su pored ostalog izgrađena nova autobuska stajališta, uređena pešačka kretanja, izvedena nova saobraćajna signalizacija i oprema za regulisanje saobraćajnih tokova.

Ako ste propustili