Novi filmovi u beogradskim bioskopima

U nastavku se nalaze repertoari Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx U©ĆE Shopping Center, Cineplexx BEO Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd i Cineplexx Galerija Beograd bioskopa za period od 09. novembra do 15. novembra.

Na repertoaru se ove nedelje nalaze četiri nova naslova, jedan događaj i filmski festival.

„Kapetan Marvel 2“ – od 09. novembra, 2023.
Iako je Kerol povratila identitet koji su joj oduzeli pripadnici tiranske Kri vrste i osvetila se Vrhovnoj inteligenciji, ona ponovo nosi teret destabilizacije univerzuma. Kada je dužnost dovede do Crvotočine povezane sa Kri revolucijom, njene moći mešaju se i prepliću sa moćima Kamale Kan, poznate kao Ms. Marvel, kao i sa moćima zaboravljene nećake, sada S.A.B.E.R. astronautkinje Monike Rambo. Ovaj izuzetan trio mora da nauči kako da zajedno i udruženo radi kako bi spasao univerzum.

„Kantervilski duh“ – od 09. novembra, 2023.
Moderna američka porodica useljava se u svoju tek kupljenu seosku kuću kako bi saznala da li je okružuju duhovi. Ser Simon Kantervil uspešno pohodi terenom više od tri stotine godina, ali u momentu kada pokušava da uplaši nove ukućane susreće se sa novim izazovima.

„Kći močvare“ – od 09. novembra, 2023.
Helena Peletir ima muža kog voli, dve prekrasne kćerke i posao koji je ispunjava. Ona međutim skriva i mračnu tajnu. Otac je njenu majku oteo i držao je u zabačenoj kolibi u močvarama poluostrva Mičigen. Helena, rođena dve godine nakon otmice, volela je svoj dom u prirodi, a uprkos očevom ponekad brutalnom ponašanju, volela je i njega … sve dok nije zaista saznala koliko on može biti okrutan. Više od dvadeset godina kasnije, zakopala je svoju prošlost toliko duboko da čak ni njen suprug ne zna istinu. No njen otac beži iz zatvora i pritom ubija dvojicu čuvara pa nestaje u močvari. Policija kreće u lov na begunca, ali Helena zna da nemaju šanse i da samo jedna osoba na svetu može pronaći majstora preživljavanja – čuvenog kralja močvare – jer je samo jednu osobu taj majstor tome podučio: svoju kćerku.

„Flašaroši“ – od 09. novembra, 2023.
Nekada arheološko nalazište neolitske kulture u Evropi, ovo toksično mesto, podložno požarima, predstavlja radno mesto zajednici sakupljača plastičnih flaša – Flašarošima. U ovom dokumentarnom vesternu pratimo poslednje dane te zajednice pre nego što će njihovi poslovi zastareti, dok fokus prebacujemo na borbu jednog boksera mekog srca, Janike, da postane vođa u tom haotičnom sistemu.

Trejler filma: https://www.cineplexx.rs/movie/flasarosi/

TEENS NIGHT – IGRE GLADI: BALADA O PTICI PEVAČICI I ZMIJI – SREDA, 15. NOVEMBAR OD 20 ČASOVA
„Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji“ je prequel mega uspešne franšize „Igre gladi“ snimljen prema svetskom bestseleru spisateljice Suzan Kolins.

Trejler filma: https://youtu.be/ZiBmlWoObIo

10. JSFF | JAPANSKO – SRPSKI FESTIVAL FILMA; OD 8. DO 12. NOVEMBRA
Jubilarno, deseto izdanje Japansko – srpskog festivala filma odrľaće se od 8. do 12. novembra na temu „Trajanje” u Cineplexx Galerija bioskopu.

U okviru JSFF-a biće prikazani najnoviji naslovi renomiranih japanskih produkcija i nagrađivana ostvarenja srpskih autora. Neki od igranih, animiranih i dokumentarnih filmova imaće svoju svetsku i internacionlnu premijeru na festivalu. Tema „Trajanje” prikazaće segmente istrajnosti, tradicionalnih vrednosti, dugovečnosti i otpornosti, kako u kinematografiji, tako i u društvenom miljeu ove dve zemlje.

Izvor: Cineplexx

Dodaci

Ako ste propustili