Trend

Noć knjige od 7. do 9. juna 2024.

Jubilarna 30. Noć knjige održaće se od 7. do 9. juna 2024. u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, pripremljeni su popusti za više od 50.000 naslova, uz izbor gift programa, a tu su i pokloni.

Popusti na Lagunina izdanja:

  • za kupovinu jedne knjige 25%,
  • za dve knjige 30%,
  • za tri knjige 35%,
  • za četiri ili više knjiga 40%.

Isti popusti važiće i za knjige Delfi izdavaštva i mogu se kombinovati sa Laguninim naslovima.

Na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, strana izdanja i gift asortiman važiće popust od 20%. Isti popust od 20% važiće na društvene igre u izdanju Lagune i igre odabranih izdavača.

Multimedijalni sadržaji, CD i vinil izdanja odabranih dobavljača, odabrane društvene igre u knjižarama u Knez Mihailovoj 48, u SKC-u, TC Beo Shopping Center i TC Galerija biće sniženi 10%, a popust će važiti i na sajtu delfi.rs.

Prvog dana Noći knjige, u petak. 7. juna od 18 sati u Velikoj sali SKC-a svoje nove knjige „Sinajski testament“ i „Serafim“ predstaviće Vanja Bulić i Dejan Stojiljković. Pored njih, na promociji će govoriti i Čedomir Antić, istoričar, Dubravka Dragović Šehović, urednica, dok će odlomke iz knjiga čitati glumci Isidora Građanin i Milan Caci Mihailović.

U subotu 8. juna od 18 sati u knjižari Delfi SKC biće održana promocija knjiga „Nada“ Ante Tomića i „Sigurna kuća“ Marine Vujčić.

Više na sajtu izdavača Laguna i Delfi.

Foto: Ilustracija / pixabay