Najnoviji ruski film Milosa Bikovica i najnoviji Betmen – specijalne projekcije tokom FEST-a

U jeku održavanja 50. FEST-a publiku očekuju specijalne projekcije dva filma najnovije svetske produkcije koji nam stižu iz Rusije i iz SAD-a.

Novi ruski film Miloša Bikovića “Hoću muža” imaće svetsku premijeru u Beogradu, paralelno sa ruskom premijerom, 5. marta na FEST-u kao deo revijalnog programa GALA – SPECIJALNA PROJEKCIJA. Naš proslavljeni glumac Miloš Biković, koji će predsedavati žirijem Glavnog takmičarskog programa FEST-a, u ovom ostvarenju tumači glavnu ulogu, a takođe je i jedan od producenata. Film je režirala Sonja Karpunjina, filmska rediteljka, glumica i scenaristkinja iz Rusije.

U ovoj romantičnoj komediji publika će upoznati novinarku Ljubu kojoj se sve u životu odvija po planu: radi kao voditeljka na televiziji i ima uspešnog i bogatog verenika. Ali taj plan počinje da se ruši kada Ljubin mobilni prestane da radi pa ona zatraži da obavi poziv sa telefona slučajnog prolaznika. To je Sergej, čiji je život do tada takođe proticao mirno i odmereno. Ovaj susret će pokrenuti seriju događaja koji će u potpunosti promeniti Ljubin i Sergejev život, a i njih same.

Film “Hoću muža” može se pogledati 5. marta u tri termina u Cineplexx bioskopima: Cineplexx Galerija Belgrade – Sala IMAX u 19.00, Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 19.30 (sala 1) i u 20.00 (sala 2). Ulaznice se mogu nabaviti na blagajnama bioskopa ili onlajn na https://www.cineplexx.rs/movie/hocu-muza/

Najnoviji film američke produkcije takođe stiže u Beograd paralelno sa svetskom premijerom: film Betmen, reditelja Meta Rivsa, u kome glavne uloge tumače Robert Patinson i Zoi Krevic. Specijalna projekcija ovog filma u IMAX formatu biće priređena tokom održavanja 50. FEST-a, 3. marta u Cineplexx bioskopima. Više informacija o ulaznicama na sajtu https://www.cineplexx.rs/movie/betmen/

Ako ste propustili