„MUZIKOM KROZ MUZEJ” U IMS – KONCERT TENORA DEJANA MAKSIMOVIĆA UZ KLAVIRSKU PRATNjU TAMARE HADžI-ĐORĐEVIĆ

Istorijski muzej Srbije i udruženje „UNICA ART” imaju zadovoljstvo da Vas pozovu da u utorak 30. maja u 20 časova prisustvujete koncertu tenora Dejana Maksimovića uz klavirsku pratnju Tamare Hadži-Đorđević, sedamnaestom koncertu u okviru treće sezone ciklusa „Muzikom kroz muzej”.

Koncert se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Srbije i Sekretarijata za kulturu grada Beograda.

Na programu su kompozicije Vićenca Belinija, Đuzepea Verdija, Đakoma Pučinija i Frančeska Paola Tostija, a pored njih, kao već prepoznatljiva osobenost koncerata u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej”, biće izvedena i kompozicija iznenađenja iz muzičke arhivske građe Istorijskog muzeja Srbije.

Zbog ograničenog broja mesta, zainteresovani građani, koji žele uživo da prisustvuju koncertu, moraju da rezervišu mesto na telefon 064/ 858- 1296.

Rezervacije se primaju svakog dana, osim ponedeljka, u periodu od 12 do 19 časova.

Cena karte iznosi 250 RSD.

Svi koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu ili blagovremeno ne rezervišu mesto, biće u prilici da pogledaju koncert na ju-tjub kanalu Istorijskog muzeja Srbije već u sredu 31. maja.

Takođe, na ju-tjub kanalu Istorijskog muzeja Srbije se nalaze i snimci svih prethodnih koncerata ciklusa „Muzikom kroz muzej”.

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o terminima, izvođačima i programima narednih koncerata u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej”.

Podsećamo Vas da je u Istorijskom muzeju Srbije nedavno otvorena reprezentativna izložba „Čekajući stalnu postavku”, koju zainteresovani građani mogu da posete svakoga dana, osim ponedeljka, u periodu od 12 do 20 časova (prodaja ulaznica do 19 časova).

Ako ste propustili