Trend

Mirijevki Market – zabava za sve mirijevske generacije

Poslednjeg vikenda ovog proleća, Veliki mirijevski park biće domaćin Mirijevskog Marketa, koji se održava 15. i 16. juna od 16 do 22h. Ovaj događaj okuplja izlagače koji će predstaviti svoje jedinstvene proizvode, od ručno rađenog nakita i prirodne kozmetike, do unikatne garderobe, igračaka, domaćih kolača i osvežavajućeg kraft piva. Posetioci će imati priliku da podrže lokalne zanatlije i kreativce, dok uživaju u opuštenoj atmosferi prolećnog dana, saopštili su iz opštine Zvezdara.

Za najmlađe stanovnike Mirijeva, pripremljen je bogat i raznovrstan program. U subotu mališani će moći da se priključe kreativnoj radionici „Umetnost u malim rukama“ od 17 h, a kreativnoj radionici „Mozaik za decu“ od 18 h. Takođe od 18h najmlađi će moći da se zabave uz face painting, a nakon toga svi mališani, ali i odrasli, moći će da pogledaju aktuelnu i uzbudljivu predstavu „Sreda Adams“.

Nedelja je rezervisana za još uzbudljivije aktivnosti za decu. Program počinje u 17 h sa kreativnom radionicom „Letnje osveženje“. U 18 h osim kreativne radionice Mozaik za decu, počinju i sportske igre „Hajde da se igramo“, koje će podstaći decu na fizičku aktivnost kroz razne zabavne igre. Program se nastavlja sa muzičkom radionicom „Letnji ples“, koja počinje u 18:30h, a nakon nje, u 19:00 h, deca će moći da pogledaju uzbudljivu predstavu „Potraga za blagom“.

Ulaz na manifestaciju je besplatan, pa povedite svoje prijatelje, porodicu i najmilije na ovo dvodnevno slavlje proleća i kreativnosti. Mirijevski Market je savršena prilika za druženje, zabavu i uživanje u bogatoj ponudi, dodaje se u saopštenju opštine Zvezdara.

Foto: Ilustracija / pixabay