MANIFESTACIJE RAKOVIČKO LETO 2023

Gradska opština Rakovica i ove godine organizuje manifestaciju „Rakovičko leto“, saopštili su iz opštine Rakovica.

Manifestacija je osmišljena kao zabava za celu porodicu, za mališane Rakovice su na više lokacija obezbeđene predstave i animacije, dok nešto starije sugrađane očekuje tradicionalno takmičenje u pravljenju riblje čorbe.

U petak 25. avgusta najmlađi sugrađani će uživati u animacijama u terminu od 18-20 časova i to na dve lokacije, na Vidikovcu-plato kod Meka i na Kanarevom brdu u parku između Čelebićke i Borske ulice.

Subota 26. avgust je rezervisana za tradicionalno takmičenje u pravljenju riblje čorbe pod nazivom „Resnički kotlić“, u periodu od 10-16 časova. Tog dana prijavljene ekipe će se takmičiti u pravljenju riblje čorbe dok će svi posetioci moći da uživaju u lepotama jezera.
U popodnevnom terminu od 18-20 časova na Miljakovcu u Parku srpsko japanskog prijateljstva mališani Rakovice će uživati u predstavi za decu.

Nedelja 27. avgust je takođe posvećena zabavi naših najmlađih, u terminu od 18 -20 časova, i to na dve lokacije u Skojevskom naselju u velikom parku u ulici Luke Vojvodića, kao i na Labudovom brdu u parku na uglu ulica 11. Krajiške divizije i ulice Serdar Janka Vukotića.

U ponedeljak 28. avgusta sa početkom u 18 časova organizovana je predstava za decu i nastup dečijeg benda na Vidikovcu u parku u ulici Vidikovački venac 92.

Utorak 29. avgust od 18-20 časova je rezervisan za resničke mališane koji će uživati u animacijama za decu na platou u Avala gradu.

U sredu 30. avgusta na platou kod Meka na Vidikovcu za mališane su organizovane dečje sportske aktivnosti u periodu od 18-20 časova.

Poslednjeg dana manifestacije „Rakovičko leto 2023.“u četvrtak 31. avgusta organizovana je zabava i animacija za decu u Košutnjaku u parku u Reljkovićevoj ulici sa početkom u 18 časova.

Foto: Ilustracija / A.M

Izvor: Opština Rakovica

Ako ste propustili