Kreativna radionica izrade suvenira za sve generacije u Volonterskom servisu

Volonterski servis Zvezdare u četvrtak 24.juna od 11 do 12,30 časova organizuje kretivnu radionicu izrade suvenira na temu „Pozdrav sa Zvezdare“ koja će biti održana u prostorijama Volonterskog servisa, Bulevar kralja Aleksandra 395, saopštili su iz opštine Zvezdara.

Radionica je prilika da zainteresovani besplatno, uz pomoć Zorice i Antonine, radioničarki Servisa, naprave poklon, suvenir ili ukras sa motivima Zvezdare i Beograda. Sve što naprave od suvenira na kreativnoj radionici, učesnici će moći da ponesu kao uspomenu.

Radionica je prilika za druženje, učenje i izradu podmetača za čaše, bukmarkere, magneta, saksija, ramova za slike, dekorisanje tegli i drugih predmeta od stakla sa motivima po izboru.

Budući da je i ova krativna radionica namenjena svim generacijama, posebno pozivamo bake i deke da dođu sa svojim unucima i da zajedno naprave poklone za svoje prijatelje i goste koji ove godine posete Beograd ili im oni odu u posetu.

Materijal je obezbedila Opština, a zainteresovani sugrađani mogu da ponesu na radionicu i predmete iz svog doma koje žele da dekorišu.

Ulaz je slobodan a zbog epidemioloških mera i ograničenog broja učesnika potrebno je da se zainteresovani sugrađani prijave za obuku svakog radnog dana od 9 do 14 časova na broj telefona 011/286 44 26.

Radionica se organizuje u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama a korišćenje zaštitnih maski je obavezno.

Foto:Ilustracija/pixabay

Izvor: opština Zvezdara

Ako ste propustili