KONKURS ZA DODELU BESPLATNIH AUTO-SEDIŠTA NA OPŠTINI SAVSKI VENAC

Gradska opština Savski venac je u saradnji sa Auto-Moto Savezom Srbije obezbedila dečija auto-sedišta za decu do tri godine starosti koja imaju prebivalište na teritoriji opštine.
Prilikom dodele auto-sedišta građani će ostvariti pravo i na dodelu Super članskog paketa Auto Moto Saveza za pomoć na putu i šlep u Srbiji i Evropi, koje se aktivira slanjem SMS poruke, a članstvo po aktivaciji važi godinu dana.

Opština Savski venac poziva roditelje da u periodu od 14.02. do 27.02.2022. godine podnesu prijavu za dodelu besplatnih auto sedišta.

OBAVEZNA DOKUMENTACIJA ZA PRIJAVU:
• Očitana zdravstvena knjižica deteta (za decu koja nemaju zdravstvenu knjižicu u trenutku prijave potrebno je priložiti obrazac „Potvrda o zdravstvenom osiguranju“)
• Očitane lične karte oba roditelja kao dokaz da su prijavljeni na teritoriji Gradske opštine Savski venac ili kopirana lična karta ukoliko nema čip
• Broj telefona roditelja
• Popunjen obrazac prijave

USLOVI KONKURSA
• Da je dete do tri godine starosti (za decu rođenu od 14.02.2019. do 27.02.2022.)
• Da oba roditelja imaju prebivalište na teritoriji Gradske opštine Savski venac (ukoliko zahtev podnosi samohrani roditelj neophodno je priložiti dokaz o toj činjenici ili popunjenu izjavu da je saglasan da GO Savski venac pribavi podatke o činjenicama o kojima se vodi službena evidencija odnosno izvod iz matične knjige)

NAPOMENA
• Ukoliko se konkuriše za više sedišta, prednost ima prva prijava (za svako dete se podnosi pojedinačna prijava)
• Nepotpune prijave, kao i prijave pristigle nakon roka se neće uzimati u razmatranje
• Sedišta su predviđena za decu starosti od 1 do 3 godine, težine od 9 do 36 kilograma
• Broj sedišta je ograničen

Prijava se vrši popunjavanjem prijavnog formulara na sajtu Gradske opštine Savski venac https://forms.gle/sCPqNzoBTLXuwkve6 (uz priloženu skeniranu obaveznu dokumentaciju) ili putem pisarnice GO Savski venac (Knez Miloša 69) svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova. Prijava na pisarnici se vrše dostavljanjem obavezne dokumentacije u kutiju na kojoj piše Konkurs za Auto-sedišta. Kutija se nalazi na ulazu opštine Savski venac, a dokumenta i popunjen prijavni obrazac je neophodno staviti u kovertu na kojoj je potrebno napisati ime i prezime jednog od roditelja i naglasiti da je za konkurs za besplatna auto-sedišta. Prijavni obrazac i Izjava se mogu preuzeti na zvaničnoj internet stranici opštine ili na pisarnici.

Telefon za dodatne informacije 011 / 2061 761.

Izvor: opština Savski venac

Foto:Ilustracija/pixabay

Ako ste propustili