Izmene režima rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u ulici Antifašističke borbe

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Antifašističke borbe, na delu od ulice Bulevar Milutina Milankovića do pozicije preko puta kolskog ulaza u OTC u Beogradu (Novi Beograd), u periodu od 17.02. od 08.00 časova do 24.02.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi se izvode na kolovozu (desna kolovozna traka) ulice Antifašističke brobe, na delu od zone raskrsnice sa ulicom Bulevar Milutina Milankovića do pozicije preko puta kolskog ulaza u OTC, gledano u smeru ka ulici Jurija Gagarina. Tokom izvođenja radova, predmetna deonica će biti potpuno zatvorena za saobraćaj, pri čemu će doći do promene u radu linija JLPP-a:

  • Vozila sa linije br. 60 i 60L će u smeru ka Toplani saobraćati sledećim ulicama: Savski nasip, Jurija Gagarina, polukružno u zoni raskrsnice sa ulicom Bulevar Milutina Milankovića, Jurija Gagarina, Antifašističke borbe i dalje redovnom trasom.
  • Vozila sa linije br. 94 će u smeru ka Resniku saobraćati sledećim ulicama: Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Crvene Armije, Marka Hristića, Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom.
  • Vozila sa linije br. 95 i E1 će u smeru ka Bloku 45 saobraćati sledećim ulicama: Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Crvene Armije, Marka Hristića, Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JLPP-a.

Ako ste propustili