Izmene na linijiama 70, 72, 74, 75, kao i noćne linije…

Prilikom redovnog održavanja Ulice Nedeljka Gvozdenovića, na delu od Ulice Dušana Vukasovića do Ulice Srđana Aleksića, od 26. oktobra do 23. novembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Tokom izvođenja ovih radova, vozila sa linija 70, 74, 75, kao i noćne linije 75N, saobraćaće sledećim ulicama: Dr Huga Klajna, Nedeljka Gvozdenovića, Marka Ristića, Grčkom, Milana Vujaklije, Nedeljka Gvozdenovića i dalje redovno prema gradu.

Vozila sa linije 72 će u oba smera saobraćati sledećim ulicama: Dr Huga Klajna, Ljubinke Bobić, Gandijevom, Vojvođanskom, Surčinskom i dalje redovno.

Vozila će na izmenjenim delovima svojih trasa koristiti sva postojeća, kao i novouspostavljena stajališta: „Marka Ristića 1” – stajalište se uspostavlja u Ulici Marka Ristića neposredno posle ulaza u objekat sa kućnim brojem 22; „Matije Vukovića” – stajalište se uspostavlja u Grčkoj ulici na poziciji autobuske niše, 15 metara ispred obeleženog pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Ulicom Matije Vukovića; „Vespučijeva” – stajalište se uspostavlja u Ulici Milana Vujaklije na poziciji ED stuba ispred objekta sa kućnim brojem 1, a kao polazno stajalište će se koristiti stajalište „Milana Vujaklije” u Ulici Nedeljka Gvozdenovića.

Ako ste propustili